Tuesday 26 August 2014

nderhållande f

Varje fundraiser grupp kämpar med det omöjliga strävan att hitta den ultimata allt-i-ett fundraising idé. Däremot den bästa idén inte vara alltför listig. Egentligen är det mycket enkelt: bara ha kul! Och låt alla andra ha roligt också. Det spelar ingen roll vilken typ av kampanj du kör, så länge alla är att ha roligt framgång kommer att bli oundvikligt. Följande fem bombsäkert sätt att ha kul under en fundraiser kan lätt tillämpas på varje scenario:

- Belöna dina volontärer: Om du erbjuder attraktiva incitament och priser till dina bidragande volontärer de kan ha roligare. Tanken är att skapa en konkurrenskraftig men vänlig miljö. Priset behöver inte vara en miljon dollar; en enkel gåva såsom en anpassad bucklan är mer än tillräckligt.

- Plan: Innan du ens börjar kampanjen plan för att ha kul. Tänk om dagen insamlingsaktiviteter och hur du kan göra varje del av processen roligt att arbeta med. Fråga alltid dig själv den viktigaste frågan: Hur kan jag göra det här kul? Det behöver inte alltid vara tråkigt arbete.

- Visa din uppskattning: Ständigt ihåg dina medarbetare och volontärer du är tacksam för deras arbete med orden "tack". Håll leende hela vägen och alla andra kommer att le tillbaka mot dig. Var noga med att ge snacks och drycker för att hålla dina anhängare energiskt i aktion.

- Gör en film: Du kan filma en underhållande pupuk merk hantu hormon herbal hayati zpt asli hewan ikan gaharu durian coklat termurah film om din fundraising quest och har alla visas på den. Gör det till en sorts en rolig dokumentär där alla får berätta sin historia och erfarenhet av fundraiser. Ge det en rolig titel med anknytning till temat för kampanjen. Sedan kan du kasta en fest där alla kan titta på filmen.

- Utmana ditt lag: Lova att du gör något vågad och roligt om ditt lag når ett visst mål. Exempelvis gör kycklingen dans eller ha på sig en rolig kostym för en dag. Detta kommer att ge dina volontärer en mycket attraktiv incitament att göra ett bra arbete.

Det är ingen hemlighet att människor presterar bättre på sina uppgifter medan de mår bra och har roligt. Som ledare, stimulerande roligt i dina anhängare har potential att multiplicera din grupps belöningar!

No comments:

Post a Comment